avisoCookies

Visualització del menú

Selector d'idioma

caes
|


Visualització del menú

Ruta de navegació

Torna

Publicador de continguts

Més de 350 docents participen en el cicle de conferències "Educació 4.0: una revolució a les aules? Els reptes de la intel·ligència artificial per a l'educació del segle XXI"

Més de 350 docents participen en el cicle de conferències "Educació 4.0: una revolució a les aules? Els reptes de la intel·ligència artificial per a l'educació del segle XXI"

1700208755627 17 novembre 2023

\ El cicle es va inaugurar ahir horabaixa i continuarà els propers dies 21 i 30 de novembre

 

El director general de Formació Professional i Formació Permanent del Professorat, Rafel Maura, va inaugurar ahir horabaixa el cicle de conferències “Educació 4.0: una revolució a les aules? Els reptes de la intel·ligència artificial per a l’educació del segle XXI”, un cicle en què hi participen un total de 353 docents. En aquest sentit, s’ha de remarcar que es varen rebre fins a 665 sol·licituds.    



Organitzat pel Servei de Normalització Lingüística i Formació, el cicle s’adreça als docents de totes les etapes i nivells educatius dels centres educatius de les Illes Balears i es desenvoluparà al llarg de tres sessions, cada una de les quals amb dues conferències. En aquest sentit, ahir fou el torn de Mónica de Miguel, amb la conferència “Educació 4.0: oportunitat o desafiament? La IA, 4a revolució industrial?”, i de Miquel Flexas, amb la conferència “Reptes de la intel·ligència artificial. El ChatGPT i altres eines”.



L’objectiu d’aquest cicle és oferir al professorat informacions i reflexions sobre la irrupció de la intel·ligència artificial en el món educatiu, les possibilitats que ofereix per al procés d’ensenyament aprenentatge i per a la gestió de la pràctica docent, així com sobre les implicacions i consideracions ètiques que planteja.

Les conferències tenen lloc a Palma de manera presencial a la seu de la Conselleria d’Educació i Universitats i també es poden seguir per videoconferència a les seus habilitades dels CEP de Manacor, Menorca, Eivissa i Formentera.

Properes conferències

  • 21 de novembre, de 17.30 h a 20.45 h

        - Azucena Vázquez: “Més enllà de la IA generativa”.

        - Ernest Boixader: “La IA dins el procés d’ensenyament-aprenentatge”.

  • 30 de novembre, de 17.30 a 20.45 h

        - Mateu Zanoguera: “La IA i les fake news. Educar en el segle XXI, educar en l’esperit crític”.

        - Miquel Àngel Prats: “El futur de la intel·ligència artificial”.




Data d'actualització: 17 novembre 2023


Comparteix