avisoCookies

Visualización del menú

Selector de idioma

caes
|


Visualización del menú

logo-white

Selector de idioma

caes

Ruta de navegación

Torna

Publicador de contenidos

La Conselleria d'Agricultura, Pesca i Medi Natural promocionarà el producte local a la fira HORECA Balears

La Conselleria d'Agricultura, Pesca i Medi Natural promocionarà el producte local a la fira HORECA Balears

2024 1 18 3000040 19 enero 2024

La Conselleria d’Agricultura, Pesca i Medi Natural, a través de la Direcció General de Qualitat Agroalimentària i Producte Local, participarà en la fira HORECA Balears, que es durà a terme entre els dies 5 i 7 de febrer a Palma, amb l’objectiu de promocionar el producte local en el sector HORECA.

El director general d’Agricultura, Pesca i Medi Natural, Joan Llabrés, que ha assistit avui a l’acte de presentació del programa de la Fira, que ha tingut lloc a la seu del Consell de Mallorca, ha volgut destacar que «un dels eixos fonamentals d’aquesta legislatura és reforçar la visibilitat i la promoció del producte agroalimentari de les Balears, cosa que també suposa ser present a les fires locals, nacionals i internacionals més representatives del sector». A més, ha remarcat que «cal incidir en la promoció dels nostres productes en el canal HORECA, ja que a través d’aquesta via els podem donar a conèixer tant a la població resident com als visitants que tenim cada any a les nostres illes».

En aquest sentit, la Conselleria ha posat el seu estand a disposició del sector agroalimentari perquè tots els operadors interessats puguin mostrar els seus productes. A l’estand també hi haurà demostracions culinàries i tasts dels productes exposats gràcies als alumnes de formació professional de Cuina i de l’Escola d’Hoteleria de la Universitat de les Illes Balears.

A més, la Direcció General de Qualitat Agroalimentària i Producte Local ha impulsat el segon Concurs de Cuina amb Peix Popular, que tindrà lloc a Mallorca, Eivissa i Menorca per promocionar les marques de qualitat del sector, com ara Peix Nostrum (Eivissa) i Millorquín (marca registrada per Opmallorcamar, la llotja de peix a Mallorca). A Mallorca, el concurs serà el 6 de febrer; a Eivissa, el 27 de febrer, i a Menorca, el 13 de març. També està previst fer una gran final amb els tres cuiners guanyadors de cada illa.

Presentació del llibre Unes Illes d’arrossos

D’altra banda, el dimecres 7 de febrer es presentarà el llibre Unes Illes d’arrossos, editat per la Conselleria amb la col·laboració de Koldo Royo i Roger Gotarredona Fiol, i la coordinació del xef Ricardo Rossi. Es tracta d’un llibre en què han participat diversos xefs, que han elaborat 31 receptes d’arròs que s’han basat en la utilització de productes de proximitat, de temporada i de la màxima qualitat, i en les quals s’ha fet servir l’arròs de la varietat bombeta.


Fecha de actualización: 19 enero 2024


Comparte